Over Tressan

 
image002.jpg

Sandra van der Veen

Welkom op de website van Tressan, de dynamische praktijk in Haren voor het hele gezin. Mijn naam is Sandra van der Veen, coach en trainer van Tressan. Sinds 10 jaar begeleid ik ouder en kind vanuit mijn expertise – het verhelderen van emoties en gedrag –  stap voor stap op weg naar een gevoel van onbevangenheid. Want wanneer je meer onbevangen bent, dan voel je je vrijer!

Wanneer je ‘bevangen’ bent, dan kijk je door de ogen van een ander naar jezelf, of door je eigen bril van oordelen en verwachtingen. Ook kan ons hoofd allerlei invullingen en vooroordelen voorafgaand aan een situatie maken, waardoor we ‘bevangen’ raken door emoties. Dit kost veel energie en roept spanningen op. Hierdoor kun je niet meer vrij denken, voelen en doen en beperk je jezelf om het beste uit jezelf te halen.

Onbevangenheid trainen gaat niet over meer of beter, of over goed of fout. Het gaat er wel om dat je onderzoekt wanneer je ‘bevangen’ bent, en wat er dan vanbinnen bij je gebeurt. Welke situatie beleef je als lastig, angstig of zwaar? Dit inzicht laat zien welke strategie onbewust bepalend is voor je gedrag, je communicatie en hoe je jezelf ervaart. Het is mijn passie om jou te coachen en te inspireren. Want hoe onbevangener je bent, hoe sterker je je voelt en hoe meer je kunt bereiken.