Kwaliteit

Tressan stelt hoge eisen aan haar kwaliteit. Dit zowel qua scholing, bijscholing en kwalificatie-eisen als ervaren bekwaamheid. Er wordt in de begeleiding gebruikt gemaakt van verschillende specialisaties, zoals;  Ontwikkelings- en sociale psychologie, Reversie methode, Mindful Opvoeden, Succesvol Scheiden, NLP / NLP Kids, Enneagram Coaching, Transactionele Analyse, The Work, Kind uit de (v)echtscheiding, De Kracht van het Nu, Sensitherapie / HSP, EFT, Anders kijken naar emoties, 12 principes van verandering - neurowetenschap.

Tressan neemt jaarlijks deel aan 16 uur intervisie en volgt gemiddeld 40 uur bij- en nascholing per jaar ten behoeve van blijvende kwaliteitsverbetering en ontwikkeling.

Tevredenheid

Tressan streeft naar tevreden kinderen, jeugdigen, (jong)volwassenen en ouders. Graag horen we uw mening over de geboden zorg. Tressan werkt met een kwaliteitssysteem waarmee allerlei aspecten geborgd worden. Het is bijvoorbeeld interessant te weten dat hierin de resultaten van de cliënttevredenheidsonderzoeken worden verwerkt waaruit verbetermaatregelen volgen. Ook is Tressan op deze manier continu bewust bezig met tips, tops, en vragen over de geboden zorg. (Dank je wel alvast voor het meewerken aan de vragenlijst om het effect van de begeleiding te kunnen meten. )

Bijlage cliënttevredenheidsonderzoek (pdf)